Egyedi táskák és kiegészítők.

2015. március 14. 05:04 - Monimi.hu

Nyereményjáték

Tavaszi Tombola!!!

Játékra invitállak benneteket! Az alábbi három táska közül választhat a szerencsés nyertes.

jatek.jpg

Feladat: Likeold a Facebook oldalt és regisztrálj a nyeremény ablakban. A sorsolást a regisztráció alapján tudjuk elvégezni!!!! Nem kérhetem, hogy oszd meg ezt a bejegyzést, de ha tetszenek a táskáim nagyon fogok neki örülni. A játék 2015. március 21.-én éjfélig tart!!!

Kedves Barátaim, kedves regisztrálók! Megtörtént a sorsolás. Véletlenszerű sorsolóprogramunk által kisorsolt nyertesünk, aki a hirdetésben feltüntetett 3 táska közül választhat.
MARKÓ TÜNDE Dabasról. GRATULÁLUNK!
Nyereményéről értesítést küldünk megadott emailcímére is, ott tudjuk az adatokat is egyeztetni. A nyertesnek egy hét áll rendelkezésére hogy jelentkezzen a nyereményért, amennyiben nem történik visszajelzés, a táskát a regisztráltak között újra sorsoljuk. Nagyon köszönjük a részvételt mindenkinek. Akik nem nyertek, ne keseredjenek el, áprilisban újra jövünk... új táskákkal, és új játékkal, nyereménnyel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://monimi.blog.hu/api/trackback/id/tr757267203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Egyedi táskák és kiegészítők.
süti beállítások módosítása