Egyedi táskák és kiegészítők.

2016. január 18. 20:00 - Monimi.hu

Mi a kedvenc színed?

piros.jpg

Talán a piros???

A piros a tűz és a szerelem színe. Erőt, dominanciát, kreativitást, szenvedélyt jelképez. Ha szeretnél feltűnni, viselj pirosat! Ez a tónus meghozza a kedvet a mozgáshoz, serkenti az anyagcserét és a vérkeringést. Növeli az életerőt, a túlélést, a testi egészséget. Erőt, örömet, és határozottságot ad, a szexuális szenvedély és a potencia színe.

kek.jpg

Talán a kék?

Az érzelmek, álmok, vágyak, a bizalom, a barátság, illetve a belső nyugalom színe. Sötét árnyalata a biztonságot jelképezi, míg a világos a könnyedséget. A kék virág, mint például a nefelejcs, a hűséget jelenti. Segít felfedezni az igazságot, kibontja a mentális horizontokat, a siker és védelem színe.

lila.jpg

Talán a lila?

A spiritualitást, az inspirációt, a misztikumot, a mágiát, a jámborságot, a művészetet és a tudást, emellett a büszkeséget jelképezi. Csillapítja az éhséget! A meditáció, a karma jóslás, az asztrális utazás, a pszichés védelem színe, a rémálmok megelőzője, segít emlékezni elhunyt szeretteinkre. A magasabb szellemi beállítottságúak, spirituális vonzódásúak, a felszabadult, megvilágosodott emberek szeretik. Igen!!!

Hajrá Monimi!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://monimi.blog.hu/api/trackback/id/tr978283888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Egyedi táskák és kiegészítők.
süti beállítások módosítása