Egyedi táskák és kiegészítők.

2016. január 29. 13:34 - Monimi.hu

Mi a kedvenc színed? - 2. rész

barna.jpg

Talán a barna?

Harmóniát teremt családunkban, otthonunkban, az anyagi létben, a test szükségleteiben, egészségi állapotunkban.
Biztonságot adó, megnyugtató, a természetességet szimbolizálja. A föld, a termékeny talaj színe. Segít az elveszett tárgyak megtalálásában, védi az otthont, kisállatot, a pénzt. Ötleteket ad, és egyensúlyt teremt.

fekete.jpg

Talán a fekete?

Az éjszaka, az elengedés, a változás és a megújulás színe. Az európai kultúrák nagy részében a gyászt, a titokzatosat, a kifürkészhetetlent jelképezi. Ebből kiindulva a fekete mindig az eleganciát, a hírnevet és az ünnepélyességet jelentette. A fekete fegyelmezett, független, befolyásolhatatlan, erőt, méltóságot sugárzó. Sok fekete holmitok van???

narancs.jpg

Talán a narancs?

A narancssárga ötvözi a a piros által sugalmazott energiát és a sárga boldogságát. Általában az örömmel, napfénnyel és a trópusokkal kötik össze. A narancssárga a lelkesedést, az elragadtatást, a boldogságot, a kreativitást, a vonzerőt, a sikert,a bátorítást, és az izgatást fejezi ki. Szimbolikus jelentése: kreativitás, ötletgazdagság, művészet. Összhang, szépség, érzékiség, nevetés, öröm, boldogság.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://monimi.blog.hu/api/trackback/id/tr978329742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Egyedi táskák és kiegészítők.
süti beállítások módosítása