Egyedi táskák és kiegészítők.

2016. február 05. 09:00 - Monimi.hu

Mi a kedvenc színed? - 3. rész

rozsa.jpg

Talán a rózsaszín?

Az együttérzés, a szeretet és a tisztaság színe, tükrözhet örömet, kényelmet és erős társtudatot. A romantika színe is. A ragaszkodást, az együttérzést, az idealizmust, a békeszeretet is jelképezi. A rózsaszín a feltétel nélküli szeretet, a női megérzés, a gondoskodás; az együttérzés, a törődés szimbóluma.

zold.jpg

Talán a zöld?

A természet és a remény színe. Az egészséggel, nagylelkűséggel, biztonsággal, harmóniával, hozzák kapcsolatba. Látványa nyugtatóan, gyógyítóan hat. Ha zöld színű ruhát hordasz, bizalmat ébresztesz másokban. Segítségével könnyebben kilábalhatsz a szerelmi bánatból, ösztönzi a kreativitást és a koncentrációt. A földön található szerves élet: fák, örökzöldek (életfolytonosság), az egész növényvilág színe. A szivárvány központja. Hát igen...!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://monimi.blog.hu/api/trackback/id/tr88329762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Egyedi táskák és kiegészítők.
süti beállítások módosítása